Måste testas!

Någon av brudarna som är sugen att testa på nått trippeltrick???  Jag vill testaaa!!!!! utmaning!!! Weeeee!!!



//Pytte

Snel hest!

En häst som tänker som jag! Så himla kul bild! :)


I love Pole Dance

Jag längtar tills min flytt är över.... då blir det träning igen! :)
//Pytte

Poletips

Fick tips av en av poleflickorna att det finns shorts i olika färger på gina tricot. De ser sköna ut men jag undrar om de inte är lite för "långa" för min smak. Så vet man i alla fall att man är polenörd - man hittar aldrig tillräckligt korta shorts! Däremot föll jag verkligen för sporttoparna de säljer nu! Kolla in vettja!



//Pytte

Det går inte alltid som man vill

Upp som en sol och ner som en pannkaka! Glad i hågen gick jag till studion. Har ännu inte hunnit få igen alla krafter och idag var långt ifrån en bra träningsdag :)    Men å andra sidan hade vi någonting att skratta åt... nämligen alla våra bloopers.... fick inte allt på film men här är i alla fall ett urval:



//Pytte

Battle nr 2

Två mycket trötta damer körde ännu ett polebattle för att det var så roligt! Det här träningssättet gör vi om!



Till en trogen läsare: Sorry VinterVild, stretchbilderna får vänta.... det fanns ingen ork kvar till dom fastän grundtanken var att dokumentera "före-bilder". Du får ha liiite till tålamod. ;)
//Pytte

Det gick!

Mötte D i studion idag för lite egenträning. Visste att det skulle gå tungt efter så långt, ofrivilligt uppehåll och till en början var jag nästan gråtfärdig när jag insåg hur mycket jag tappat. Men D fick mig på bättre humör och påminde mig om att ha roligt. Så vi gjorde våra första polebattle! Improviserade till lugna låtar, allt blev såklart inte perfekt, någon miss här och där. Men se så bra det gick trots allt!

Här är första videon:



//Pytte

For the very first time..?

Idag ska jag för första gången på över två månader dra till studion och träna för egen del. Ojski pojski... Hur ska detta gå? Känner mig som en bebis som stapplande ska ta sina första steg. Mina muskler har försvunnit och orken är ju som bortblåst. Men måste försöka träna då symptomen kan sitta i bra länge till! Håll tummarna för mig idag så rapporterar jag sen hur polandet gick.

image description

Känner mig som denna ynkliga, lilla panda som försöker klättra!

//Pytte

Äntligen!

Äntligen finns den till försäljning! En rosa X-pole! En-sån-ja-vill-ha!!! Inte för att jag inte har en stång... utan bara därför att... den är ju så fin! Skulle egentligen behöva byta ut min gamla modell till en ny så jag slipper täckröret längst uppe och inte behöver störa mig på att stången snurrar upp vid reversegrab exempelvis.     Jag får önska mig!!!

Finns på poledance.nu

//Pytte

Hot tips!

En av poleflickorna tipsade idag om att Kappahl säljer fina hotpants. Själv har jag de som ör svart och blåa och de är riktigt sköna faktiskt. Sedan vet jag att Change har haft riktigt snygga sporthots i lila och svart. Har dock ingen bild på dessa.



//Pytte

polefitness -
bloglovin
Sport bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0