Struggle, struggle, struggle, yeah!

Även min kamp efter midsommarmålen fortsätter. Idag insåg jag att mitt mål att sätta en snygg och kontrollerad air-shoulder mount inte alls är långt borta. -Jag har ju kämpat på min "dåliga" sida. Min "bättre" sida gick ju riktigt bra faktiskt! Iron X är dock en bit bort ännu, även om det går bättre och bättre! Har dessutom fått lite tips idag som förhoppningsvis gör susen!



//Pytte


Styrka!

Styrketränandet fortsätter.....Här är en riktigt tung och bra shouldermountövning! Orkade bara två denna gång, men fler ska det bli....någon gång....;) /D


Pole by night

Igår var det vårens "pole by night"-kväll i studion. Härliga tjejer på plats med mycket skoj. Två fantastiska brudar bjöd på en fantastiskt bra chairshow. Senare på kvällen körde jag och D ett improviserat polebattle, (inte introt dock, det styrde vi upp dagen innan). Att improvisera är nyttigt och det går aldrig riktigt som man tänkt sig. Men väldigt roligt är det!




Sorry, kvalitén är dålig. Men HDläge ville inte fungera vid uppladdningen.
//Pytte

Flaggan!!


Jakten på hel flagga fortsätter....
Målet var att klara det till sommaren, vilket innebär att det endast är 2 månader kvar. Börjar bli något tveksam till om jag kommer att klara det, men bara att fortsätta kämpa så kanske....:P
Blir mycket styrka framöver! Här är två varianter av samma övning som jag kör just nu :P /D



Dagens polebild

I brist på roliga träningsbilder så blir det en annan kul bild i stället!


Hopp och lek

En av de tråkigaste sakerna med träningen är nog att värma upp tycker jag.   Särskilt om man är ensam och inte har någon att surra med som får tiden att gå. Så idag efter en stunds vevande med armar och ben för att få upp värmen så bestämde jag mig för att bygga en liten parkour för att komma igång.



//Pytte

Motivation tack!

Det går trögt nu.... Trötta kroppar gör sig hörda och motivationen tryter. Men vi ger inte upp... Nej, nej! :-) vi hittar sätt att ta oss igenom våra träningspass på! Idag blev det lite fotografering och fyra st battle!

 

 


polefitness -
bloglovin
Sport bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0