Nya trix...typ

Senaste gången i studion försökte jag och D att startkabla igång varandras motivation genom att fotografera nya bilder. Erfarenheten säger att man pressar sig liiite hårdare då. Det gick rätt bra trots allt men har inga korrekta namn på dessa poser:

image description
image descriptionimage description

//Pytte

Ryggen!

Jag och D släpade oss äntligen till studion idag med medelmåttig träning som resultat. Jag blev ännu hängigare och i studion gick det verkligen supersegt! Men erfarenheten säger oss att så är det ibland.. vi kämpar vidare! Idag insåg vi dock hur olika vi är i våra ryggar: D är väldigt rörlig i bröstryggen och i stället stelare i länden. Jag å andra sidan är stel som ett kylskåp i bröstryggen men jobbar i stället med i ländryggen i kombination med att jag är rörlig i höften. 

D gör en serpentin/scorpio:

Pytte gör en scorpio:

//Pytte

Bloggsvacka=träningssvacka

Det går trögt nu verkar det som... Själv hade jag gett mig den på att
göra raska framsteg den närmaste tiden. Men så kom bacillerna! Känner
mig inte i form och har ingen lust att släpa mig till studion alls! De
andra av oss verkar känna som jag. Pepp???

Senast klickade det äntligen med en straight edge i alla fall, tack o lov!!!

image description
//Pytte

Nytt

Såg att bkew har några nya polefitnesstoppar i en ny kollektion.... jag blev riktigt sugen på att beställa hem nå nya under! Den här modellen bland annat!



//Pytte

Lite vigare, tack!

Ååh vad jag önskar jag kunde hålla min spagat även i luften! Men eftersom jag har börjat slarva med stretchen så kommer ju vinkeln som ett brev på posten. Men ändå är jag himla nöjd med bilden! :-) weee... Det är alltid kul att få föreviga nya trix och kombinationer med hjälp av kameran! På så sätt kan man tydligt följa sin egen utveckling!

image description



//Pytte

Låt mig presentera.

D:s insats på Poledance SM. Tyvärr missade jag att filma början men se och njut! /A

 


Poledance SM

Såååå GRYMT det var! Sjukt spännande och så många superduktiga deltagare! Ibrahim var helt klart en värdig vinnare! Det gick även bra för D, strålande insats! Slutade med en 6:e placering. Grymt!! /M

Foto: poledancesm.se


Träning, träning, träning!

Då och då får man en dipp i träningen och självförtroendet och känner sig som en medelmåtta. Men idag lyckades jag vända dom känslorna för en stund! Övade lite kombinationer och mer handspringvariationer samt iron X vilket ännu är långt bort. Men idag gjorde jag små myrsteg i rätt riktning! Ett av dessa myrsteg fick jag på bild!



//Pytte

The way you left me

Dom andra poleflickorna är på plats i Stockholm för att heja på D som ska vara med och tävla i SM i superstarklassen. Jag håller tummar och tår till kramptillstånd hemifrån. Själv klippte jag ihop en ensamhetsvideo igår av gårdagens OP. När ska jag äntligen få känna flowet igen?!! Motivationen och styrkan, var är ni?




Detta är en video i Sean Bananstil med mycket rrooompaah... testade ett par nya hotpants som var lite korta. Så känsliga ögon varnas!
//Pytte

polefitness -
bloglovin
Sport bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0