Yeeey!!!

Lyckades hålla Iron X i 11 sekunder idag! Kommer nog klara delmålet på 15 sekunder
nästa gång! :) // D

Shouldermount climb!

Det här har varit ett av mina mål att klara av och nu äntligen så går det! :) Nu ska jag bara orka uppför hela den högre stången och hela vägen tillbaka ner...:P //D 



 

Klara, färdiga, håll!!!

Äntligen har jag nått mitt mål, Iron X. INNAN MIDSOMMAR! Weeehoo!!! :) Nu gäller det bara att nöta så det sitter som en smäck och är snyggt! Jag och D satte ett nytt mål idag dessutom. Vi testade hur länge vi orkade hålla oss uppe i järnkryssposen. Så vi tog tid idag... det gick sisådär eftersom vi var trötta. Jag orkade hålla i ca 5 sekunder medan D höll i ca 8.

D´s delmål blir 15 medan mitt blir 10 sek. Utmaningen antagen!



//Pytte

Poliga hälsningar från Haag! :D









Nuså!

Jag tycker faktiskt att jag kan säga att jag uppnått ett av mina mål, nämligen att klara av att göra en "air shoulder mount" hyfsat kontrollerat. Fokus på att pointa tårna och inte ha grodfötter, samt att sätta den lika snyggt på vänster sida blir ytterligare en liten utmaning. Ibland är jag bara så himla ofokuserad på sånt! morr..... men i övrigt så yeeey!!!



//Pytte

More, I want mooore!

Det SKA gå snart!!! Nu börjar järnkrysset verkligen närma sig! Det SKA gå innan midsommar! tusan så nöjd jag är med att det faktiskt sker förbättring!




//Pytte

polefitness -
bloglovin
Sport bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0