Är det inte motorn så är det växellådan!

...Kroppen är inte den man kunde önska helt enkelt. Har fått tampas med två revben som hoppat snett. Men skam den som ger sig! Har provat och lyckats att göra två olika kombinationer idag. Övergångarna är inte perfekta... men så är inte min träning perfekt heller. Vi i järngänget har tränat på egen hand i snart ett år. Då krävs disciplin och bra teknik, vilket inte alltid infinner sig. Men vi har varandra som stöd och vi har jätte kul!!! :)

Aaaaj vad Bow and Arrow kan göra ont ibland!!! ^^ ursäkta aggressionerna!




//Pytte

Dagens OP.

Blev ett givande OP pass idag! Lyckades gå ner och upp i handspring utan att nudda golvet! Nu behöver den bara finslipas! Längtar till den dagen man kan göra det med raka ben!  /M



Äntligen!!

Satte jag Scorpio - handspring!!! D har kunnat den länge medan jag har försökt förstå tekniken hur länge som helst! Men då fick jag se ett youtubeklipp med Elizabeth Munoz på Zenias blogg, och plötsligt föll "poletten ner" Jag sa till mig själv: "Det kan ju fan inte vara så svårt" Jag testade och satte den. Ibland tar det tid men så skönt när det släpper! /M


Acroyoga.

På dagens OP pass testade jag och D acroyoga! Sjukt kul men lite ostabilt än så länge. Grymt bra övningar för att träna upp balansen! Såhär såg det ut! Visst var vi ändå liiiite duktiga med tanke på att det var vår första gång att göra en serie? :P /M


Someone like you.

Har haft ensamträning idag också. Längtar till OP med D och Pytte i morgon! Ikväll kände jag mest för att "ta det lugnt". Känner mig trött i kroppen och hoppas på att kunna fortsätta träna på min handspring i morgon istället. Ikväll gjorde jag ett försök att improvisera till låten Someone like you med Adele. Här kommer resultatet. Jag har filmat med min Iphone, därför den kvalitén. /M


Fortsätter att kämpa

Mina muskler vill fortfarande inte riktigt återhämta sig, eller så är det väl snarare jag som inte låter mina muskler återhämta sig ordentligt. Väl i studion har jag ingen ork eller kraft alls! Men jag går inte därifrån utan att jag gjort någonting nytt. Har äntligen släppt för mig att ta mig upp i handspring utan twistad hand. Inte perfekt ännu... men någonting att nöta på!



//Pytte

Nytt mål.

Testade en annan variant av handspring igår. Att sparka mig upp med raka ben och sedan komma ner sakta. Mitt nya mål är att kunna dra mig upp i denna istället. Såhär ser den ut idag! /M


Akropolers!

Mina polare är verkligen smygakrobater! :) Hälsade på en sväng i studion då M & D testade lite akroyogatrix. Dom är så himla duktiga! Själv fick jag hoppa över träningen idag efter ett besök hos naprapaten. Kanske han får bukt på mina ryggproblem. Kändes hoppfullt i alla fall! Håll tummarna för mig!



//Pytte

Wihoo!

Ska börja med att säga att D ska tävla i PoleSM!! Vi är sååå STOLTA!! Heja heja! Ska bli sjukt kul att få åka ner till Stockholm och heja på vår D och se alla de andra duktiga som tävlar!!


Å här kommer några bilder från dagens OP pass! Jag och D testade lite partrix! /M






Och slutligen.... Det störtande flygplanet! Haha!


Nya under?

Har införskaffat en ny, vändningsbar sporttop från Nike. Snygg, smart, smidig! Finns i olika färger att få tag på nätet, fanns i två olika färger i butiken. Kul med lite olika mönster!

//Pytte

Recovery, please!

När jag kom till studion insåg jag snabbt att det inte skulle gå som tänkt, -jag hade inga krafter kvar! Efter en ynklig uppvärmning tänkte jag åka därifrån igen... men jag bestämde mig snabbt för att göra EN ny grej innan jag åkte. Försökte mig på en övergång ifrån handspring till brassmonkey. Till slut lyckades jag! Yey!





Avslutade träningen med att ligga på mage på en yogamatta i 40 minuter. Nu måste jag lägga in några återhämtningsdagar...jag är mos!
//Pytte

Here we go again.

Två till träningspass har jag lyckats få in. Nu börjar man äntligen komma i form. Åh vad jag älskar att kroppen har ett muskelminne!! Några klipp från passen kommer här! /M


Lite snurr på det här så...

Övade som sagt lite spinny här om dagen när jag tränade själv. Med dåligt grepp och en trött kropp gick det inte riktigt som tänkt. Men även dåliga poledagar är någonting man lär sig av. Har klippt ihop en liten video, det blev många upprepningar men några nya saker ändå.



//Pytte

Framsteg för f*n!

Har länge känt att all min poleträning står still och att ingenting händer... framstegen har varit pyttemyrsteg. idag var ännu en dålig dag, jag vet inte om det berodde på dåligt fäste om det var jag som var trött? Men jag lyckades sätta en sak som jag är riktigt nöjd med - ayshanedgång med splitgrip! WOUUHOOOOO Efter det tränade jag spinny tills jag mådde illa! :)



//Pytte

Komma igång.

Det är dax att komma igång igen efter 4 veckors uppehåll. Förra gången var det "leka oss i form". Tyvärr så är det svårt att få "lekkompisar" varje dag. Så idag blev det ensamträning. Tränade i drygt en timme tills jag skakade och var helt yr. Känner att det kommer att ta tid att komma i form. Klippte i allafall ihop lite ifrån dagens träning. /M

Vet att jag haft denna låt förut. Har dock inte så stort utbud av låtar på min dator ;P


Dagens träning

Dagar som denna, då det inte alls går bra i studion och man inser hur mycket man har tappat i muskelstyrka, är det nästan skönt att vara ensam i lokalen så folk slipper höra ens svordomar, stön och stånk. Hade problem att ens ta mig upp i shouldermount. Men det är bara att kämpa på och fortsätta så är man snart i form igen!!! *hoppas*
Förutom en ofrivillig sträckning i höften så fick jag med mig dessa highlights:




//Pytte

Pole Mates II

Jag, M och Pytte gav varandra en spark i arslet idag och tog tag i träningen igen.
Det var så tråkigt att vi mest släpade våra pole tassar runt stången.
Då kom Pytte på den briljanta idén att vi kör lite partricks :)

Titta och njut!!!!

Pole on babes!!!

/Jess


En sån här vill jag ha!

En polematta vore inte dumt att ha... slippa bli kall om fötterna eller dunsa ner knäna i golvet. Såg att dessa har börjat säljas här.



//Pytte

Länge sedan sist

Det har varit tyst från mig länge nu! Jag har legat sjuk med feber i två omgångar. Ingen träning på snart fyra veckor. Pytte kom med den fantastiska idéen att vi skulle "leka" oss i form! Roligare så! Här kommer en trippel Handspring! Medverkande: jag, Pytte och Jess!
/M

image description

Muskelstyrka = färskvara

Muskelstyrka och kondition är verkligen färskvara! Det fick jag känna idag. Även om det inte var en usel poledag så har jag tappat enormt i muskelstyrka under de senaste sjukveckorna. Blä...! Tränade i stället en variant av flying ballerina på spinny och en variant av chopstix på statisk. Dessvärre blev det inga smickrande bilder då jag glömt mina hotpants hemma och fick träna i underbyxor!



//Pytte

polefitness -
bloglovin
Sport bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0