Struggle, struggle, struggle, yeah!

Även min kamp efter midsommarmålen fortsätter. Idag insåg jag att mitt mål att sätta en snygg och kontrollerad air-shoulder mount inte alls är långt borta. -Jag har ju kämpat på min "dåliga" sida. Min "bättre" sida gick ju riktigt bra faktiskt! Iron X är dock en bit bort ännu, även om det går bättre och bättre! Har dessutom fått lite tips idag som förhoppningsvis gör susen!



//Pytte


Kommentarer
Postat av: Anonym

Heja pytte!!! :)))

2012-04-27 @ 00:40:43
URL: http://www.poletry.com
Postat av: Vickan

Wow, vad stark du är! Snart är du ju där :D

2012-04-29 @ 02:01:11
URL: http://www.primapolerina.net
Postat av: Anonym

Tycker att du är otroligt duktig , följer din blogg intensivt :p dansar själv men har dock inte kommit så långt än .. Har lite frågor .. 1. Hur länge har du hållt på ? 2. Hur många gånger i veckan tränar du på stången ? 3. Styrke tränar du på gym ? Tack för att du inspirerar mig keep going :)

2012-05-01 @ 21:45:07
Postat av: Pytte

Till anonym: Tack så mycket för dom vänliga orden! Jag har hållit på i cirka 2,5 år. Då var jag en soffpotatis och mycket har hänt sedan jag började träna. Jag försöker att träna minst 3 ggr i veckan, ibland blir det mer, ibland mindre. Mitt motto är att det ska vara roligt. Så har väl inte den bästa disciplinen. :) Jag tränar ingenting på gym för jag tycker att det är så himla tråååkigt! Stången är min kärlek.... ja, så är det! fast ibland simmar jag lite "kärringsim" på SPA för att skämma bort mig själv.

2012-05-03 @ 12:53:42
URL: http://pyttefin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
polefitness -
bloglovin
Sport bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0