Open Pole.

Nu åker jag till studion för att köra lite OP. Kom precis på att jag lovat att göra en video om olika grepp/ingångar till handspring. Ska fixa den idag. Kommer upp ikväll eller i morgon. Håll utkik! /M


Kommentarer
Postat av: Sofia

Åh, jag önskar jag kunde göra sådär, men det är bara att jobba på. =D

Ser framemot videon ikväll, det där med handspring är förbaskat lurigt tycker jag.



Problemet jag har är att jag får så ont i min högra underarm när jag har den nedåt. Några tips på vad man kan göra för att bli av med det?

2011-05-25 @ 16:59:11
URL: http://www.sregloh.se
Postat av: M

Det kanske är så att du lägger vikten på din nedre arm. Vikten får absolut inte ligga på den nedre armen. Jag hade själv samma problem i början men det var mest i Ayshan. Jag la för mycket vikt på nedre som gjorde att jag fick väldigt ont i min underarm och axel. I ett twisted grip så ska du ha din övre arm i ett spänt/högt läge. Armen ska alltså vara så högt upp som möjligt och du ska dra med axel/skuldra. Den nedre armen ska bara va till för att hålla ut kroppen alltså ett "stöd".

2011-05-25 @ 19:27:42
URL: http://polefitness.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ja, det är nog det jag gör fel. Kom faktiskt själv på det igår när jag pratade med några på träningen. Anledningen att jag får ont just i höger är nog för att jag inte är lika stark och inte drar lika mycket med min vänstra arm när den är överst. Har jag höger upp går det hur bra som helst och jag har inte det minsta ont i den vänstra.



Nu är då bara frågan hur jag ska träna upp den vänstra utan att anstränga högerarmen ännu mer. Kanske jobba mer med snurrar och grejer med bara den vänstra för att bli starkare? Eller har du några andra bra tips?

2011-05-26 @ 10:01:55
URL: http://www.sregloh.se
Postat av: Sofia

Tack för svaret förresten! <3

2011-05-26 @ 10:02:48
URL: http://www.sregloh.se
Postat av: lovisa

Hejhej! haft en bra vecka hittils?:)

Just nu har jag en veckans blogg tävling där vinnaren kommer få vara med på en intervju som jag sedan publicerar i bloggen samt länkar till bloggaren :)

intresserad? klicka då här: http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/may/bli-veckans-bloggintervju.html#comment

2011-05-26 @ 10:23:05
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Vickan

Jag tackar också för dessa beskrivningar, då jag försökt känna på detta med handspring och liknande så har jag ju verkligen tryckt ifrån med nedre armen vilket typ inte gett mig nån styrka alls.



Nu när du förklarade att högre armen ska vara högt och man drar sig upp med den typ och den andra nedre som ett stöd så funkade det ju mycket bättre iaf.



Jag behöver fortfarande lite mer styrka och stabilitet för att komma upp helt osv, men nu vet jag hur man gör rätt iaf.



Dina råd var guld värda. Tack!

2011-05-26 @ 15:28:26
URL: http://www.poledanceprincess.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
polefitness -
bloglovin
Sport bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0