Cirque du Soleil.

Cirque du Soleil är en av världens främsta grupper inom nycirkus. De har en grupp som de kallar Zumanity där tanken är att de ska visa upp en sensuellare sida, i den ingår även Felix Cane. Här får ni se när hon gör en grym föreställning i The tonight show /A

Felix Cane from Australia, Cirque du Soleil from Dεstʀ◘馬 on Vimeo.


Kommentarer
Postat av: mikki

hejsan! jag skrev till er för några veckor sedan. älskar verkligen att ni uppdaterar så bra! tänkte fråga en fråga, jag har gjort upp en plan för hur jag ska träna för jag vill träna upp mina muskler om jag nån dag skulle börja med polefitness. i den stad där jag bor har vi ju tyvärr inte det så nån gång i framtiden hoppas jag att jag ska kunna börja. och jag undrade, hur tränade ni upp er innan ni började? eller ni kanske började direkt? ni kanske redan har skrivit detta i något blogginlägg, skulle ni isf kunna länka den? jättebra blogg!

2011-03-21 @ 21:51:29
Postat av: A.

Tack Mikki, vad kul att du gillar bloggen! Vi var båda otränade innan. Men all träning är bra träning, tex att bygga upp kroppen med styrketräning innan skulle va grymt. Både för att bygga muskler men även förebyggande mot ev. skador. Hoppas polefitness kommer till din stad snart:)

2011-03-21 @ 22:17:15
URL: http://polefitness.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
polefitness -
bloglovin
Sport bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0