Ta det i din egen takt...

Att ta poleträningen i sin egen takt har nu varit på tapeten i bloggen här några tillfällen. Jag vill ännu en gång slå ett slag för det uttalandet! Det är så lätt att skynda för fort och skada sig. Jag har vid flera tillfällen fått avstå från träningen i perioder pga skador i rygg och problem med handleden! ...Det är vidrigt! Igår trodde jag att min ländrygg var redo för lite stretch igen och jag provade på en "brygga". Det straffade sig...snabbt... nu har jag ont igen. Vips så tog jag några steg bakåt igen i träningen.



Pressa dig inte själv när man du är sjuk eller skadad. Låter som sunt förnuft... men ibland är det svårt att acceptera det som är förnuftigt.
//Pytte

Kommentarer
Postat av: VinterVild

Ta det lugnt! Ryggen ska man vara rädd om...

2011-08-25 @ 11:40:14
URL: http://vintervild.bloggagratis.se
Postat av: Pytte:

Jopp.... försöker... har vilat den så länge nu så jag trodde det skulle gå. Men icke! Jag får helt enkelt finna mig i att jag inte är eller kommer bli en ormkvinna, allegra eller Felix vad gäller vighet. Lite trist... Men det är ganska bra att vara en Pytte också... dom är inte så tokiga dom heller! :)

2011-08-25 @ 16:27:25
URL: http://pyttefin.se
Postat av: zenia

Jag tror inte att det handlar om att vila ryggen utan om att du behöver stretcha din rygg bitvis, alltså ett steg i taget. Det är ingen bra ide att slänga sig in i en brygga bara sådär utan stretcha ryggen dagligen och försök dig på en brygga längre fram.

2011-08-25 @ 18:10:31
URL: http://www.zeniamelina.blogspot.com
Postat av: Pytte

Zenia: Det kan nog ligga liite i det du säger...Borde ta det lugnt och kontrollerat och känna efter bitvis när jag ger mig på det. Men jag har också en gammal skada som jag haft problem med nu i över ett halvår och jag har inte riktigt fått veta vad det beror på. Naprapaten, sjukgymnasten och kiropraktorn har alla olika åsikter.... Den ena säger jag är för svag, den andra håller inte alls med utan menar att jag är stark... den tredje säger att det är en överansträngning... Dessutom har jag skolios och en väldigt lång rygg vilket innebär stor belastning i ytterlägen.

2011-08-25 @ 19:16:13
URL: http://pyttefin.se
Postat av: VinterVild

Inte alla kan vara Pytte, så sant så sant :)

2011-08-25 @ 20:46:50
URL: http://vintervild.bloggagratis.se
Postat av: zenia

Vad jobbigt det låter! Jag har haft turen på min sida och sluppit allt vad skador heter. Hoppas din rygg blir bättre!!!

2011-08-26 @ 13:06:06
URL: http://www.zeniamelina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
polefitness -
bloglovin
Sport bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0