Önska!!! :D

Vilken typ av inägg tycker ni om att läsa? Vad vill ni ha mer av? Tala om vad ni vill ska finnas på den här bloggen :)
//D

Kommentarer
Postat av: Anna

Hejsan. Jag har fått testa på Polefitness på en workshops och har fått mersmak. Tyvärr bo jag inte i en stad med polefitness träning som utbud. Så nu undra jag vad man ska tänka på i köpet av sin egen stång och bra träningsvideo? Och vad man kan hitta en snabbkurs över en helg? Med andra ord skulle jag vilja har lite tips och råd för mig och andra som är nya på detta.
Har en bra söndag.

2012-11-25 @ 09:16:58
URL: http://allltidanna.blogg.se
Postat av: Anonym

Ni kan väl lägga upp lite tips på hur man gör vissa trix .. Tex. Twisted handgrip och sådana svåra ! :)

2012-11-26 @ 09:51:18
Postat av: Vickan

Ja, jag säger väl som anonym. Iaf lite vad man ska tänka på, hur man ska hålla eller göra så man inte gör fel. Även om det kan vara svårt såklart att göra saker efter hur man ser dom på nätet.

Men under förutsättning att man har vett att inte försöka sig på saker man absolut inte kan så man inte skadar sig, sånt är liksom sånt man själv får hålla ordning på, så borde ni kanske kunna komma med råd och tips gällande vissa trick :)

Jag vill se lite som t.ex flatline scorpio isåfall. Jag får inte till det ordentligt. Även om det väl "bara" är att sätta en hand bakom sig då man hänger i scorpio, nedanför på stången och pressa upp sig kanske.. jag vet inte.. jag får ingen ordning på det :)

Men ja, råd och tips vid olika trick :)

2012-11-26 @ 20:20:25
URL: http://www.primapolerina.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
polefitness -
bloglovin
Sport bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0