Har någon testat?

Är det någon där ute som testat dew point pole grip? Jag har hittills varit väldigt sparsam med att använda alla former av grepphjälpmedel. Det enda jag använder är dry hands och klisterspray vid absoluta nödfall. Men nu är ju benen så himla torra vintertid..! Har någon testat som kan lämna ett omdöme?




//Pytte

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Är det för att ens ben är så torra som gör att det blir svårt för bena att greppa?:O Jag har jättemycket problem, tänkte att det var för att min stång är för dålig men å andra sidan så har jag kunnat fastna med bena förr. Har försökt tvätta noggrant, tänkte att mina ben var smutsiga och så men ingen funkar. Kanske detta gör? Mvh Carro

2012-01-25 @ 17:24:41
URL: http://carolinagerle.blogg.se/
Postat av: Chayenne - En av Sveriges skönaste unga mammabloggar.

Ohmy, vilken bra blogg :D Ska börja själv med polefitness igen så har lagt till er på bloglovin nu!

2012-01-25 @ 17:46:42
URL: http://sense.webblogg.se/
Postat av: Pytte:

Carro: Torr hud kan spela roll för greppet är min erfarenhet. Men dessvärre så är det ju svårt att kombinera lotioner och pole. Har hittills försökt att smörja mig de dagar jag inte tränar pole.

Har man däremot en ny stång så är det väldigt vanligt att de är hala i början. (De är nästan som om de hade en hinna som man måste nöta bort genom träning). Greppet blir bättre om man är varm, stången är varm och man är säker på tricket man vill göra.



Chayenne: Roligt att du gillar bloggen. Så fort jag kan börja med träningen kommer vi att uppdatera oftare.

2012-01-25 @ 18:31:06
URL: http://pyttefin.se
Postat av: Chayenne - En av Sveriges skönaste unga mammabloggar.

sv: Jag håller utkik på bloggen :) :)

2012-01-25 @ 21:08:31
URL: http://sense.webblogg.se/
Postat av: Amanda

Hej!



Det man kan använda om man vill och msåte smörja in sig är MiniDerm som finns på apoteket! Fungerar bra o man kan smörja sig på morgonen. Nu vintertid kan man smörja sig ca 3 timmar innan man tränar för att man är så pass torr.. Men man måste prova sig fram själv, för mig funkade det inte att göra så, då gled jag bara istället S

2012-02-01 @ 17:25:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
polefitness -
bloglovin
Sport bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0