Dags att bita i det sura äpplet.

Andra träningstillfället efter några veckors inaktivitet. Jisses så tungt det gick idag... men nu är det bara att fortsätta! Konstigt nog gick det hyfsat på spinny pole så jag avslutade med det i stället. Här ett litet smakprov. Någon annan som har tips på hur man kommer igång igen med träningen och gör det lite mindre tungt?



//Pytte

Kommentarer
Postat av: Yrr

Jag tror det bara är att träna på, det är ju ganska peppande hur snabbt man kommer tillbaks till sin gamla styrka :) Kul att bloggen blir lite mer aktiv igen! Jag har inte hittat nån annan bra aktiv poledanceblogg :(

2012-01-07 @ 01:20:27
Postat av: Vickan

Jag tycker det såg smidigt och bra ut som alltid :)



Jag försöker komma igång med efter 2 mån uppehåll, det känns förvånansvärt bra iaf, men ja, jag gör ju inga avancerade saker, så jag räknas inte.. Jag vet inte hur andra gör dock för att komma igång igen :)

Är nog bara att träna och träna :)

2012-01-07 @ 01:53:46
URL: http://www.primapolerina.net/
Postat av: Linda WritingL

Kanske sätta ihop en ny rutin kan fungera?

jag är också påväg tillbaka efter ett uppehåll men jag tycker Pole är så kul så motivationen kommer av sig själv. Ska ev lära ut grunderna till en annan tjej så då får jag ju massa nybörjar repetetion också :)

2012-01-07 @ 02:03:30
URL: http://writingl.blogg.se/
Postat av: VinterVild

Bara att köra tror jag, att sätta ihop en koreo eller köra mkt impro tror jag kan hjälpa. Göra som vi på NPS o ha improkvällar?



Om du vill så kan vi hitta på ngt tillsammans, jag kör ingen trickklass den här omgången så måste ha lite motivation för att köra styrka o trick :)

2012-01-08 @ 13:01:01
URL: http://vintervild.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
polefitness -
bloglovin
Sport bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0