Sjukare?

Nu när M har outat sin lilla, härliga hemlighet vill jag bara berätta varför det går så dåligt med uppdatering från min sida. Det har visat sig att jag är sjukare än vad jag först trodde (fick slutgiltiga proverna idag) och det kommer ta en tid, några veckor, innan jag är igång med träningen igen. Jag är inte dödssjuk eller så för att genast avdramatisera det hela. Men åååh vad jag längtar upp på stången! Såååå mycket! Men nu måste hälsan gå före!

//Pytte

Mitt träningsuppehåll.

Många har undrat varför jag inte längre är aktiv i min träning och även här på bloggen. Men plötsligt händer det och något annat dyker upp. I mitt fall så dyker storken upp i juni! Så det är anledningen till min paus. Att vara gravid med illamående och träna poledance är verkligen ingen hit. Tränade på som vanligt till v 9 men sen tog illamåendet och dessa förbaskade foglossningar över, annars hade jag nog fortsatt. Men så fort bebisen kommit ut så lovar jag att komma tillbaka! Lär bli en tuff start, men tillbaka ska jag! :) Ha det bra alla så länge. Får hoppas att Pytte eller någon annan av mina träningskompisar fortsätter att underhålla bloggen! På återseende! /M


Har någon testat?

Är det någon där ute som testat dew point pole grip? Jag har hittills varit väldigt sparsam med att använda alla former av grepphjälpmedel. Det enda jag använder är dry hands och klisterspray vid absoluta nödfall. Men nu är ju benen så himla torra vintertid..! Har någon testat som kan lämna ett omdöme?




//Pytte

 


Tillbaks på ruta ett..?

Som polenörd är man rädd om sig själv! -All sjuktid är lika med tid borta från studion, vilket i sin tur leder till tappad muskelstyrka som i sin tur leder till tappad poleförmåga... och så fortsätter spiralen neråt.



Ibland räcker det inte alltid med att vara rädd om sig själv... man blir sjuk ändå.  Jag försöker att återhämta mig från en influensa som verkligen tagit allt!   Jag är yr, jag är svag, får inte i mig någon mat, mina njurar har tagit stryk.  Denna gång kommer det bli tufft att ta sig tillbaka... riktigt tufft! Jag vet inte hur det ska gå riktigt...hjälp!
//Pytte

Polepower vs Gladiators

Igår bevisade Zaida Wiss att vi polers kan, att vi är starka, tåliga och inga klenskitar som bara åmar oss kring en stång! Hon kammade hem segern i gårdagens avsnitt, en välförtjänt sådan! Avsnittet finns att se på tv4play.  Heja Zaida! Jag är så stolt!


Bild: Elias Berglund, TV4
//Pytte

Pytte tipsar

En av våra härliga kursartjejer la ut en länk på vårt forum. Hade inte sett produkten tidigare och blev glatt överraskad. Tror vi är flera som har problem med vintertorr hy och dåligt grepp... att smörja sig med oljor och lotioner är ju no-no om man vill ha bra grepp på stången. Samtidigt är det heller ingen lösning att inte smörja sig alls. Kan Pole Physics Pole Dancer Body Lotion vara lösningen tro?



Inga oljor, inga mineraler, inget silikon, inga parabener, inte testat på djur! Det är bara några av sakerna som talar för produkten. Väldigt sugen på att testa! Finns här.
//Pytte 

ofrivillig polepaus

Dessvärre har det ännu en gång inträffat en bloggpaus på grund av en ofrivillig polepaus. Mitt immunförsvar är dåligt och jag har åkt på influensa. D befinner sig i utlandet och kan inte heller blogga. M och A har fullt upp med annat för tillfället. Uppdaterar så snart jag/vi kan!

image description



//Pytte

En midsommarnattsdröm?

Mitt nya mål är i solidaritet till en kompis. -Jag ska klara av att göra Iron X lika fint som M gör här på bilden, innan midsommar! Med tanke på att jag inte ens orkade sparka mig upp i handspring på senaste träningen känns det väääääldigt avlägset... Men skam den som ger sig! Jag ska kämpa!!! Jag lovar, och ni som läser bloggen ska få följa min resa...  Vem tror på mig?



Bara jag inte blir sjuk IGEN :( Mitt immunförsvar är så himla klent och det är på gång...
//Pytte

Vad har du i flaskan?

Den hänger med i träningsväskan i vått och torrt- vattenflaskan! Införskaffade en ny sådan då min gamla inte är särskilt droppsäker längre och blöta trasor och hotpants inte är sådär himla mysigt. Dessutom ska den här flaskan vara fri från BPA (Bisphenol A), en plastkemikalie som påverkar människans hormoner och fortplantningsförmåga.



Lite off-topic kanske, men när jag tänker på hur ofta jag suger o slurpar i mig vatten från de gamla plastflaskorna så hoppas jag att jag valt ett bättre alternativ nu.
//Pytte

Gummigummi

Har börjat leta reda på några bra therabandövningar som man kan kombinera med stången. Smidigt att göra det framför teven faktiskt... :)



//Pytte

Dags att bita i det sura äpplet.

Andra träningstillfället efter några veckors inaktivitet. Jisses så tungt det gick idag... men nu är det bara att fortsätta! Konstigt nog gick det hyfsat på spinny pole så jag avslutade med det i stället. Här ett litet smakprov. Någon annan som har tips på hur man kommer igång igen med träningen och gör det lite mindre tungt?



//Pytte

Första passet avklarat

För första gången i år, (dvs att jag är på hemmaplan igen) så har jag varit i studion. Efter flera veckors poleuppehåll så är det alltid tungt att dra igång igen. Mitt bästa tipps är att leka igång sig utan prestationskrav. Testade halvhjärtat på några för mig nya kombinationer... den här lite lättare varianten av panterasnurr har jag inte gjort på ett halvår känns det som, så det var kul att göra den igen. Särskilt i kombination med en jade på felbenet. Måste testa på spinny!



//Pytte

polefitness -
bloglovin
Sport bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0