God fortsättning

Nu är det dags att ge sig själv en spark i baken och börja med träningen igen. Efter julmatskoma och otäcka förkylningar lär det bli en pärs. Jag Smygstartade lite på mormorstvättställning.... men linorna var dock i vägen för min handspring och greppet för dåligt. Men om några dagar då smäller det igen!

image description



//Pytte

God Jul.

God Jul på er alla! Idag tänkte jag visa er klippet på D när hon kör chairdance. Och jag är en av de många som undrar vart tusan D gömt dessa färdigheter? Hon är ju grym på chairdance. Detta är hennes första koreografi dessutom! /M


Julfesten

På polefits julfest improviserade D ännu en gång. Hon är en jäkel på att improvisera ska ni veta!!! Såhär såg det ut!



//Pytte

Theraband+pole?

Hade en tanke om att det borde gå utmärkt att kombinera stången med theraband, alltså gummiband. Finns ju himla många pilatesövningar där man kan använda stången att fästa sitt band i som motstånd. Har Fått tag på ett gummiband nu så det ska testas när jag kommer hem!



//Pytte

Svärmor hälsar

Fick den här bilden av svärmor med en hälsning om att så såg det ut på deras julfest. Vilken raffig svärmor jag har i så fall! ;)

image description



//Pytte

Sankta Lucia

Såhär kan man också lussa minsann! Tog de här lussebrudsbilderna med Fredrik Larsson förra året. Och idag passar de ju så himla bra att lägga ut. På så sätt vill jag önska er där ute, en glad lucia, många lussebullar och framgångsrik poleträning!



Foto: Fiend studios, Fredrik Larsson

Själv räknar jag med att ta nya tag efter jul och förhoppningsvis lite nytt fram tills dess!
/Pytte

Streeeetch

Jag, D och Zaida tränade lite olika stretchvarianter här om dagen. Jisses vad det tog! D hjälpte mig bland annat in i spatchcock-position. Den är mäktig... men inte särskilt estetisk... ser väldigt creepy ut faktiskt!

image description

image description

Nu efter att ha varit halvsjuk i två veckor är jag "äntligen" sjuk på riktigt... blä! Så det lär inte bli något mer polande förrän efter jul för min del. Tyvärr. Förhoppningsvis kommer bloggen att uppdateras bättre framöver.

//Pytte

polefitness -
bloglovin
Sport bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0