Pytte testar chinese pole

Idag hade jag den äran att få känna på en chinese pole...   alltså en stång med gummibeklädd yta... grymt bra grepp måste jag säga! Jag såg nämligen en minnesshow idag, "Cabaret des Amis", för Nils Wärmegård som var en fantasisk poleakrobat som förolyckades endast 21 år gammal 2009. Mer om showen kan ni läsa här.



//Pytte

Snart dax för kursstart.

Vill tipsa er polesugna som bor i umeå om att anmälan för höstens kurser nu är uppe på hemsidan polefit.se /A



Summertimes.

Kolla in när våran tränare Zaida streetpole:ar /A




Fixade bilder.

Bilden är tagen av Fredrik Larsson, Fiend Studios /A

Orginalbild:


Camera+:



Camera+.

Här får ni se några fler bilder från igår. Jag har fixat bilderna i appen camera+ /A




Suck, pust & stön.

Så känns det att vara tillbaka efter långt uppehåll. Allt är tungt och gör ont. Bara de enklaste sakerna som att lyfta upp sig i en chopper går segt. För att inte tala om att göra shouldermounts och handsprings. Läxan av det här blir att inte ta för långa uppehåll, tränar man bara en dag i veckan underhåller man pole-musklerna och rörelserna. Så polepeople; inga uppehåll! /A


Dagens bild; Jag i ex.butterfly


Och D gör en variant av bow n arrow.

Superpytte

Sist med D i studion tog vi som sagt lite bilder. Ville ännu en gång ha mitt personliga polesignum, superman, förevigat. Den här varianten har A och M gjort tidigare och visat upp här i bloggen... vet inte vad den kallas... kanske "superman gone kissnödig"? :) However så tycker jag den är superfin!



//Pytte

Sport-top

Såg att H&M har fått in nya sport-toppar med smala band och racerback. Tycker dom är väldigt sköna och kommer att testa dom in action så snart jag kan. Misstänker att omdömet blir godkänt som det känns nu. Bilderna från omklädningsrummet blev tyvärr lite risiga.



//Pytte

"Skogspole"


I studion.

Några bilder från dagens träning med Pytte och Jess. Tyvärr hann jag inte fota Jess. /M




Long time...

Ja nu var det väldigt länge sedan jag upp något på bloggen. Tänkte därför slå på "stort" och komma med ett litet videoklipp från kvällens träning. Måste erkänna att jag inte är så aktiv i min träning just nu. Har semester och det är fullt upp, allt ska hinnas med. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så kommer det fortsättningsvis vara glest med inlägg under sommaren men till hösten ska bloggen vara igång som "vanligt" igen. Har också införskaffat mig en iPhone och tänkte försöka blogga lite via den. Är det någon av er som använder Blogg.se och bloggar via mobilen? Isåfall mottages alla tips tacksamt! Jag har nämligen ingen aning om hur man gör! Ha en fortsatt underbar sommar! /M


Polespider

Idag har jag och D tagit lite bilder ifrån olika vinklar. Tänk att en gemini kan se såhär spindelaktig ut från en annan vinkel. Jag gillar bilden starkt även om den är en smula "tokig".



//Pytte

polefitness -
bloglovin
Sport bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0